Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20412
Назва: АКТУАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ У СФЕРІ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ
Автори: Кононович, Вячеслав Генріхович
Усачов, Дмитро Володимирович
Ключові слова: фізична культура, спорт, інноваційні технології
Дата публікації: 2024
Видавництво: Київ: ДНДІ МВС України, 2024.
Бібліографічний опис: Збірник матеріалів IV Міжнародної науково-практичної інтернет- конференції з нагоди відзначення Дня науки-2024 в Україні «Збірник матеріалів IV Міжнародної науково-практичної інтернет- конференції з нагоди відзначення Дня науки-2024 в Україні «Актуальність та особливості наукових досліджень в умовах воєнного стану» (м. Київ, 22 травня 2024 року). та особливості наукових досліджень в умовах воєнного стану» (м. Київ, 22 травня 2024 року).
Серія/номер: IV;
Короткий огляд (реферат): Фізична активність становить важливий компонент високого стандарту життя населення, оскільки сприяє підвищенню функціональних можливостей організму та зменшенню розвитку хронічних захворювань. Фізичне виховання спрямоване на формування навичок, необхідних для здорового та активного способу життя, сприяє досягненню здорової фізичної форми і сприяє особистому та суспільному благополуччю. На поточному етапі розвитку суспільства ключовим елементом у підвищенні ефективності фізичного виховання є інноваційна діяльність в галузі фізичної культури та спорту (ФКтаС), що забезпечує отримання прогресивного соціально-економічного ефекту та підвищення рівня життя населення. Велика вага інновацій у сфері ФКтаС робить актуальним дослідження їх особливостей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20412
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_тез_22.05.2024.pdf607,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.