Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20493
Назва: ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ В ПСИХОЛОГІЧНОМУ СУПРОВОДІ ДІЯЛЬНОСТІ ФАХІВЦІВ З РОЗМІНУВАННЯ.
Автори: Платонов, Владислав Максимович
Дата публікації: 25-тра-2024
Видавництво: Харківський національний університет Повітряних Cил імені Івана Кожедуба
Бібліографічний опис: Платонов В. М. Застосування сучасних технологій доповненої реальності в психологічному супроводі діяльності фахівців з розмінування. Сучасна війна: гуманітарний аспект : Зб. матеріалів VІІІ Міжнар. наук. конф. Харків. нац. ун-ту Повітр. Сил ім. Ів. Кожедуба, м. Харків, 24-25 трав. 2024 р. Харків, 2024. С. 92–95.
Короткий огляд (реферат): Розвиток сучасних технологій у сфері візуалізації, доповненої та віртуальної реальності на сьогодні досяг значних надбань, які можна використовувати в різних напрямках психологічної роботи з професійними контингентами сектору безпеки та оборони України.
Опис: Наведені публікації за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані науково-педагогічними працівниками, науковими співробітниками, докторантами, ад’юнктами, аспірантами та іншими фахівцями органів військового управління, закладів, установ і підприємств. Для наукових, науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів, фахівців у сфері військового управління, морально-психологічного забезпечення збройних сил.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20493
Розташовується у зібраннях:Науково-дослідний центр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасна_війна_Платонов_тези_24.pdf237,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.