Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20551
Title: ВЗАЄМОДІЯ ПІДРОЗДІЛІВ ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ ТА ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
Authors: Овсяннікова, Яніна Олександрівна
Похілько, Діана Сергіївна
Issue Date: 27-Jun-2024
Publisher: Харківський національний університет внутрнішніх справ
Citation: Овсяннікова Я.О., Похілько Д.С. Взаємодія підрозділів психологічного забезпечення Національної поліції України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. IV наук.- практ. конф. (м. Вінниця, 27 червня 2024 р.) / МВС України ; Харків. нац. ун-т внут. справ ; Нац. акад. правових наук України. – Вінниця : ХНУВС, 2024. С. 122-123.
Abstract: Згідно Наказу МВС України від 19.07.2023 року №594 «Про за-твердження Порядку взаємодії психологів Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної поліції України під час дії воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях з питань надання психологічної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайних ситуацій» працівники психологічного забезпечення Національної поліції України, під час дії воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях, можуть залучатися до надання психологічної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайних ситуацій. Керівною ланкою в організації та забезпеченні психологічної допомоги постраждалому населенню в зоні надзвичайної ситуації є психологи ДСНС. Саме вони відповідають за своєчасне прибуття фахівців-психологів до місця катастрофи; організовують пункт надання першої психологічної допомоги; організовують режим роботи фахівців-психологів на різних локаціях в зоні надзвичайної ситуації тощо.
Description: Розглянуто актуальні проблеми становлення та розвитку сучасної поліцеїстики, науково-правові засади та особливості підготовки і діяльності працівників Національної поліції України у воєнний час.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20551
Appears in Collections:Науково-дослідний центр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Овсяннікова_Похілько_Problemy suchasnoi politseistyky_2024.pdf412,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.