Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20564
Назва: Інноваційні напрями публічного управління системою вищої освіти в період воєнного стану
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Ключові слова: вища освіта
воєнний стан
технології управління
Дата публікації: 2024
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: Вісник Національного університету цивільного захисту України (Серія: Державне управління). 2024. Вип. 1 (20). С. 264-272.
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена аналізу інноваційних напрямів публічного управління системою вищої освіти в період воєнного стану. Розглянуті методи та технології спрямовані на оптимізацію управління навчальним процесом та підвищення якості освіти в умовах кризових ситуацій. Детально проаналізовано використання сучасних технологій, включаючи дистанційне навчання, мобільні додатки, віртуальну та розширену реальність, електронні платформи та аналітичні інструменти, у контексті підтримки безпеки та неперервності навчання під час воєнного стану. Аналіз та рекомендації, наведені у статті, мають на меті сприяти впровадженню ефективних стратегій та підходів для забезпечення стійкості та якості освіти в умовах воєнного стану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20564
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
31Vavreniuk.pdf333,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.