Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20619
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рибалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Павленко, Вероніка Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-26T06:23:53Z | - |
dc.date.available | 2024-09-26T06:23:53Z | - |
dc.date.issued | 2024-09 | - |
dc.identifier.citation | IV Міжнародна науковопрактична конференція «Social communications in the conditions of globalization of society: challenges and prospects», 23-25 вересня 2024 р., Ліон, Франція, с. 190 - 193 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20619 | - |
dc.description.abstract | Молочна сироватка є побічним продуктом, що утворюється в процесі виробництва сиру, і становить значну частку від загального об'єму молочної сировини, що використовується для виготовлення сирів. Вона містить цінні компоненти, такі як білки, лактоза, жири, мінерали та вітаміни, що робить її важливим ресурсом для вторинної переробки. Проте утилізація сироватки є складним завданням для багатьох сироварень через високий рівень органічних речовин і потенційний негативний вплив на навколишнє середовище при неправильному обробленні. Відтак ефективна переробка та використання сироватки є важливим аспектом | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | International Scientific and Practical Conference. Lyon, France | uk_UA |
dc.subject | Молочна сироватка, виробництво, відходи, Франція, Україна | uk_UA |
dc.title | Екологічний аспект використання молочної сироватки на підприємствах Франції і України | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Екологічний аспект використання молочної сироватки на підприємствах Франції і України.pdf | 606,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.