Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20619
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРибалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorПавленко, Вероніка Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-09-26T06:23:53Z-
dc.date.available2024-09-26T06:23:53Z-
dc.date.issued2024-09-
dc.identifier.citationIV Міжнародна науковопрактична конференція «Social communications in the conditions of globalization of society: challenges and prospects», 23-25 вересня 2024 р., Ліон, Франція, с. 190 - 193uk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20619-
dc.description.abstractМолочна сироватка є побічним продуктом, що утворюється в процесі виробництва сиру, і становить значну частку від загального об'єму молочної сировини, що використовується для виготовлення сирів. Вона містить цінні компоненти, такі як білки, лактоза, жири, мінерали та вітаміни, що робить її важливим ресурсом для вторинної переробки. Проте утилізація сироватки є складним завданням для багатьох сироварень через високий рівень органічних речовин і потенційний негативний вплив на навколишнє середовище при неправильному обробленні. Відтак ефективна переробка та використання сироватки є важливим аспектомuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherInternational Scientific and Practical Conference. Lyon, Franceuk_UA
dc.subjectМолочна сироватка, виробництво, відходи, Франція, Українаuk_UA
dc.titleЕкологічний аспект використання молочної сироватки на підприємствах Франції і Україниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.