Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20619
Назва: Екологічний аспект використання молочної сироватки на підприємствах Франції і України
Автори: Рибалова, Ольга Володимирівна
Павленко, Вероніка Сергіївна
Ключові слова: Молочна сироватка, виробництво, відходи, Франція, Україна
Дата публікації: вер-2024
Видавництво: International Scientific and Practical Conference. Lyon, France
Бібліографічний опис: IV Міжнародна науковопрактична конференція «Social communications in the conditions of globalization of society: challenges and prospects», 23-25 вересня 2024 р., Ліон, Франція, с. 190 - 193
Короткий огляд (реферат): Молочна сироватка є побічним продуктом, що утворюється в процесі виробництва сиру, і становить значну частку від загального об'єму молочної сировини, що використовується для виготовлення сирів. Вона містить цінні компоненти, такі як білки, лактоза, жири, мінерали та вітаміни, що робить її важливим ресурсом для вторинної переробки. Проте утилізація сироватки є складним завданням для багатьох сироварень через високий рівень органічних речовин і потенційний негативний вплив на навколишнє середовище при неправильному обробленні. Відтак ефективна переробка та використання сироватки є важливим аспектом
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20619
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.