Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20619
Title: Екологічний аспект використання молочної сироватки на підприємствах Франції і України
Authors: Рибалова, Ольга Володимирівна
Павленко, Вероніка Сергіївна
Keywords: Молочна сироватка, виробництво, відходи, Франція, Україна
Issue Date: Sep-2024
Publisher: International Scientific and Practical Conference. Lyon, France
Citation: IV Міжнародна науковопрактична конференція «Social communications in the conditions of globalization of society: challenges and prospects», 23-25 вересня 2024 р., Ліон, Франція, с. 190 - 193
Abstract: Молочна сироватка є побічним продуктом, що утворюється в процесі виробництва сиру, і становить значну частку від загального об'єму молочної сировини, що використовується для виготовлення сирів. Вона містить цінні компоненти, такі як білки, лактоза, жири, мінерали та вітаміни, що робить її важливим ресурсом для вторинної переробки. Проте утилізація сироватки є складним завданням для багатьох сироварень через високий рівень органічних речовин і потенційний негативний вплив на навколишнє середовище при неправильному обробленні. Відтак ефективна переробка та використання сироватки є важливим аспектом
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20619
Appears in Collections:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.