Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20950
Title: ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЦИВІЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ ОБ’ЄКТІВ ВІЙСЬКОВО- ПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙСЬКОВИХ КОНФЛІКТІВ
Authors: Тарадуда, Дмитро Віталійович
Помаза-Пономаренко, Аліна-Леонідівна
Keywords: надзвичайна ситуація
об’єкт військово-промислового комплексу
попередження надзвичайних ситуацій
умови військового конфлікту
Issue Date: 2024
Publisher: ТНТУ імені І. Полюя
Citation: Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції "ВОЄННІ КОНФЛІКТИ ТА ТЕХНОГЕННІ КАТАСТРОФИ: історичні та психологічні наслідки"
Abstract: Метою роботи є обґрунтування теоретичних засад комплексного моніторингу та управління безпекою об’єктів військово-промислового комплексу для попередження надзвичайних ситуацій в контексті забезпечення цивільної безпеки України.
Description: Об’єкт дослідження – процес попередження надзвичайних ситуацій на об’єктах військово-промислового комплексу в контексті забезпечення цивільної безпеки. Предмет дослідження – попередження надзвичайних ситуацій на об’єктах військово-промислового комплексу, забезпечення цивільної безпеки України. Методи дослідження. При виконанні роботи застосовувалися методи статистичного, функціонального та системного аналізу для дослідження поєднання взаємопов'язаних елементів об’єктів підвищеної небезпеки загалом і об’єктів військово-промислового комплексу зокрема, методи теорії ймовірності, теорії надійності, математичного моделювання, планування експерименту, обробки отриманих даних для узагальнення та побудови структурних схем та моделей.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20950
ISBN: 9786177875771
Appears in Collections:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник_merged.pdfТези2,29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.