Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20950
Назва: ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЦИВІЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ ОБ’ЄКТІВ ВІЙСЬКОВО- ПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙСЬКОВИХ КОНФЛІКТІВ
Автори: Тарадуда, Дмитро Віталійович
Помаза-Пономаренко, Аліна-Леонідівна
Ключові слова: надзвичайна ситуація
об’єкт військово-промислового комплексу
попередження надзвичайних ситуацій
умови військового конфлікту
Дата публікації: 2024
Видавництво: ТНТУ імені І. Полюя
Бібліографічний опис: Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції "ВОЄННІ КОНФЛІКТИ ТА ТЕХНОГЕННІ КАТАСТРОФИ: історичні та психологічні наслідки"
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є обґрунтування теоретичних засад комплексного моніторингу та управління безпекою об’єктів військово-промислового комплексу для попередження надзвичайних ситуацій в контексті забезпечення цивільної безпеки України.
Опис: Об’єкт дослідження – процес попередження надзвичайних ситуацій на об’єктах військово-промислового комплексу в контексті забезпечення цивільної безпеки. Предмет дослідження – попередження надзвичайних ситуацій на об’єктах військово-промислового комплексу, забезпечення цивільної безпеки України. Методи дослідження. При виконанні роботи застосовувалися методи статистичного, функціонального та системного аналізу для дослідження поєднання взаємопов'язаних елементів об’єктів підвищеної небезпеки загалом і об’єктів військово-промислового комплексу зокрема, методи теорії ймовірності, теорії надійності, математичного моделювання, планування експерименту, обробки отриманих даних для узагальнення та побудови структурних схем та моделей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20950
ISBN: 9786177875771
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_merged.pdfТези2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.