Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21649
Назва: DEVELOPMENT OF OAT MALT PRODUCTION TECHNOLOGY USING PLASMOCHEMICALLY ACTIVATED AQUEOUS SOLUTIONS
Автори: Рудаков, Сергій Валерійович
Гарбуз, Сергій
Ковальова, Олена
Діхтяр, Альона
Онищенко, Людмила
Ключові слова: malting, oat malt, gluten-free product, plasma-chemical activation, hydrogen peroxide
Дата публікації: 21-жов-2024
Бібліографічний опис: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
Серія/номер: 5(6) 21;С.80-91
Короткий огляд (реферат): The object of the study was oat malt production. The result of the presented study is the development of a technology for gluten-free oat malt production using cold plasma-treated technological solutions. The material for the study was oat grain. The main technological task is to obtain high-quality oat malt, which, in turn, will be suitable for producing gluten-free beverages and highly nutritious foods. The expediency of using cold plasma-treated aqueous solutions as an activator of the oat malting process and an effective disinfectant of the technological process and the finished product (oat malt) was experimentally proved
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21649
ISSN: 1729-3774
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скопус 2024-727616-1-10-20241030.pdf498,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.