Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/22246
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКирилович, О.Д.-
dc.contributor.authorРашкевич, Ніна Владиславна-
dc.date.accessioned2024-11-17T11:54:01Z-
dc.date.available2024-11-17T11:54:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Problems of Emergency Situations»uk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/22246-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарків: НУЦЗ Україниuk_UA
dc.titleБалансування між підвищенням потреб в продуктах харчування та стійким управлінням ґрунтовими ресурсамиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кирилович_Збірник PES-2024 (11).pdf2,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.