Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/22246
Назва: | Балансування між підвищенням потреб в продуктах харчування та стійким управлінням ґрунтовими ресурсами |
Автори: | Кирилович, О.Д. Рашкевич, Ніна Владиславна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: НУЦЗ України |
Бібліографічний опис: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Problems of Emergency Situations» |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/22246 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кирилович_Збірник PES-2024 (11).pdf | 2,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.