Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/22246
Назва: Балансування між підвищенням потреб в продуктах харчування та стійким управлінням ґрунтовими ресурсами
Автори: Кирилович, О.Д.
Рашкевич, Ніна Владиславна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: НУЦЗ України
Бібліографічний опис: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Problems of Emergency Situations»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/22246
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кирилович_Збірник PES-2024 (11).pdf2,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.