Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/27251| Назва: | Моделювання надзвичайної ситуації техногенного характеру на підприємстві харчової промисловості |
| Автори: | Мельниченко, Андрій Сергійович Вацюк, Р.І. |
| Дата публікації: | 2-тра-2025 |
| Видавництво: | Національний університет цивільного захисту України |
| Бібліографічний опис: | Матеріали XVІ Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія і практика гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій » – Черкаси: НУЦЗ України |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/27251 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра організації і проведення аварійно-рятувальних робіт |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| gplns.pdf | 8,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


