Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/27251
Назва: Моделювання надзвичайної ситуації техногенного характеру на підприємстві харчової промисловості
Автори: Мельниченко, Андрій Сергійович
Вацюк, Р.І.
Дата публікації: 2-тра-2025
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: Матеріали XVІ Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія і практика гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій » – Черкаси: НУЦЗ України
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/27251
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації і проведення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gplns.pdf8,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.