Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3184
Назва: Некоторые аспекты методики определения реакционной способности и термомеханических свойств кокса
Автори: Трегубов, Д.Г.
Мирошниченко, Д.В.
Улановский, М.Л.
Ключові слова: кокс
тривалість газифікації
термомеханічні властивості
температура
реакційна здатність
нагрівання
термо-, граві-, калориметричні дослідження
фізико-хімічні властивості
Дата публікації: 2004
Видавництво: УХІН
Бібліографічний опис: Трегубов Д.Г., Мирошниченко Д.В., Улановский М.Л. Некоторые аспекты методики определения реакционной способности и термомеханических свойств кокса // УглеХимический журнал. - 2004. - № 1-2. - с. 28 -33.
Серія/номер: УглеХимический журнал;№ 1-2
Короткий огляд (реферат): Модифікована методика визначення реакційної здатності і термомеханічних властивостей коксу в умовах одночасного термічного, механічного та хімічного впливу. За вдосконаленою методикою для випробування використовують пробу коксу крупністю 6-10 мм, об'ємом 380 см3; агент газифікації - кисень повітря, об'ємна витрата повітря 20-25 дм/хв. Нагрівання до режимної температури проводиться при постійній напрузі 40 В: початок подачі повітря - в момент досягнення температури 590 і 640 оС при випробуванні, відповідно, лабораторних і промислових коксов; тривалість газифікації 45 хв.
Опис: The procedure of determination of coke reactivity and thermomechanical properties was modified using both thermal, mechanical and chemical actions. According to the modified procedure coke of 6-10 mm and a volume of 380 cm' is tested with a gasifying agent (air) at a rate of 20-25 dm/min supplied at 590 °C and 640 °C when testing laboratory and industrial cokes. Heating to a rated temperature is made at a constant voltage (40 V).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3184
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tregubov№1-2_2004UH.pdfРеакционная способность и термомеханические свойств кокса868,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
tregubov№1-2_2004UH.pdfКачество ккоса875,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.