Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-40 зі 64.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020ЕКОЛОГІЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ТА ЯКІСТЬ НАЦІОНАЛЬНОГО БУТТЯЮрченко, Любов Іванівна
2022-10-22РОЗВИТОК ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ ЗАПОВІДНОЇ СПРАВИЮрченко, Любов Іванівна
2022-10-28ФОРМУВАННЯ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ФАХІВЦЯ ЗА СОЦІАЛЬНО-ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН ПРОСТОРУ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІЮрченко, Любов Іванівна; Гонтаренко, Людмила Олександрівна; Логовський, Ігор Миколайович
2022-06-18ЕВОЛЮЦІЯ УЯВЛЕНЬ ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ В СОЦІАЛЬНО ЕКОЛОГІЧНОМУ ЦІННІЮрченко, Любов Іванівна; Рябініна, Олена Володимирівна; Гонтаренко, Людмила Олександрівна
2022-11-23СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ У ПЕРІОД СОЦІАЛЬНО-ПОЛІТИЧНОЇ КРИЗИ : УКРАЇНСЬКА МОДЕЛЬЮрченко, Любов Іванівна
2022-12РОСІЙСЬКА ІМПЕРСЬКА ПОЛІТИКА І УКРАЇНСЬКЕ ПИТАННЯЮрченко, Любов Іванівна; Міносян, Андрій Сергійович; Варипаєв, Олексій Михайлович
2018SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGHЮрченко, Любов Іванівна
2018Study of water-conservating ability of polyfunctional food supplement «magnetofооd»Юрченко, Любов Іванівна
2018SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGHЮрченко, Любов Іванівна
2018-05Technology of low-temperature processing of meat semi-finished products based on ground beef, modified with a biological additive "magnetofood"Юрченко, Любов Іванівна