Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
eNUCPUIR
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет соціально-психологічний
Кафедра психології діяльності в особливих умовах
Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін
Кафедра мовної підготовки
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-40 зі 64.
назад
1
2
3
4
5
6
7
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
ЕКОЛОГІЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ТА ЯКІСТЬ НАЦІОНАЛЬНОГО БУТТЯ
Юрченко, Любов Іванівна
2022-10-22
РОЗВИТОК ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ ЗАПОВІДНОЇ СПРАВИ
Юрченко, Любов Іванівна
2022-10-28
ФОРМУВАННЯ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ФАХІВЦЯ ЗА СОЦІАЛЬНО-ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН ПРОСТОРУ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Юрченко, Любов Іванівна
;
Гонтаренко, Людмила Олександрівна
;
Логовський, Ігор Миколайович
2022-06-18
ЕВОЛЮЦІЯ УЯВЛЕНЬ ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ В СОЦІАЛЬНО ЕКОЛОГІЧНОМУ ЦІННІ
Юрченко, Любов Іванівна
;
Рябініна, Олена Володимирівна
;
Гонтаренко, Людмила Олександрівна
2022-11-23
СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ У ПЕРІОД СОЦІАЛЬНО-ПОЛІТИЧНОЇ КРИЗИ : УКРАЇНСЬКА МОДЕЛЬ
Юрченко, Любов Іванівна
2022-12
РОСІЙСЬКА ІМПЕРСЬКА ПОЛІТИКА І УКРАЇНСЬКЕ ПИТАННЯ
Юрченко, Любов Іванівна
;
Міносян, Андрій Сергійович
;
Варипаєв, Олексій Михайлович
2018
SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGH
Юрченко, Любов Іванівна
2018
Study of water-conservating ability of polyfunctional food supplement «magnetofооd»
Юрченко, Любов Іванівна
2018
SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGH
Юрченко, Любов Іванівна
2018-05
Technology of low-temperature processing of meat semi-finished products based on ground beef, modified with a biological additive "magnetofood"
Юрченко, Любов Іванівна
Перегляд
Автор
7
Гонтаренко, Людмила Олександрівна
7
Міносян, Андрій Сергійович
4
Варипаєв, Олексій Михайлович
2
Гонтаренко, Людмила Олександрівна
2
Логовський, Ігор Миколайович
1
Ващук, Тетяна Степанівна
1
Гонтаренко, Людмила Олексіївна
1
Горбань, Анна
1
Груздова, Валерія
1
Мельнік, Альона Іванівна
.
далі >
Тема
3
екологічна безпека
2
вплив людини
2
відповідальність
2
екологічні цінності
2
зміни біосфери
2
картина світу
2
культура
2
соціальна відповідальність
1
aggression
1
culture
.
далі >
за датою випуску
17
2021
14
2023
11
2019
9
2020
7
2022
5
2018
1
2024
Has File(s)
64
true