Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12218
Назва: ЕКОЛОГІЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ТА ЯКІСТЬ НАЦІОНАЛЬНОГО БУТТЯ
Автори: Юрченко, Любов Іванівна
Ключові слова: Екологічне харчування
традиції етносу
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНУРЕ
Бібліографічний опис: Культурне розмаїття: матеріальна та нематеріальна культура різних країн світу: зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції
Короткий огляд (реферат): Adaptation of an organism to certain climatic conditions and type of food is transferred to posterity not only through communication and mutual consent, but is put genetically and hereditary irrespective of desire of the person. In national nutrition, the first place is occupied by the biological value of food, the ability to survive in extreme situations. Nutrition is not only the appropriate selection of products by biological value or biochemical composition, but also cooking methods and diet. The biological expediency of folk cuisine is primarily related to the type of metabolism in the human body, which has developed in a certain area.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12218
Розташовується у зібраннях:Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юрченко Л. екол харчув та якість нац буття.pdf505,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.