Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 16.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019-05-15Аспекти вдосконалення соціальної відповідальності бізнесу в українському національному просторі / Зб. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективністьЮрченко, Любов Іванівна; Міносян, Андрій Сергійович
2019-05-15ДИНАМІКА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ФОРМУВАННЯ І РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА НА СЛОБОЖАНЩИНІ: СОЦІАЛЬНО-АНТРОПОЛОГІЧНИЙ ВИМІРЮрченко, Любов Іванівна; Міносян, Андрій Сергійович; Варипаєв, Олексій Михайлович
2019-04-03Глобальний еволюціонізм як сучасна картина світуЮрченко, Любов Іванівна; Мухіна, Маргарита Миколаъвна
2019-05-15Фальсифікація і верифікація в наукових дослідженняхЮрченко, Любов Іванівна; Мухіна Маргарита Миколаївна
2019ПРЕЗИДЕНТСЬКА КАМПАНІЯ В УКРАЇНІ: РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯЮрченко, Любов Іванівна; Міносян, Андрій Сергійович; Варипаєв, Олексій Михайлович
2018SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGHЮрченко, Любов Іванівна
2018Study of water-conservating ability of polyfunctional food supplement «magnetofооd»Юрченко, Любов Іванівна
2018SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGHЮрченко, Любов Іванівна
2018-05Technology of low-temperature processing of meat semi-finished products based on ground beef, modified with a biological additive "magnetofood"Юрченко, Любов Іванівна
2018-10ФІЛОСОФІЯ НАСИЛЬСТВА ТА ЖОРСТОКОСТІ ТОТАЛІТАРНОГО СУСПІЛЬСТВАЮрченко, Любов Іванівна