Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
eNUCPUIR
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет соціально-психологічний
Кафедра психології діяльності в особливих умовах
Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін
Кафедра мовної підготовки
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 16.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019-05-15
Аспекти вдосконалення соціальної відповідальності бізнесу в українському національному просторі / Зб. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Юрченко, Любов Іванівна
;
Міносян, Андрій Сергійович
2019-05-15
ДИНАМІКА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ФОРМУВАННЯ І РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА НА СЛОБОЖАНЩИНІ: СОЦІАЛЬНО-АНТРОПОЛОГІЧНИЙ ВИМІР
Юрченко, Любов Іванівна
;
Міносян, Андрій Сергійович
;
Варипаєв, Олексій Михайлович
2019-04-03
Глобальний еволюціонізм як сучасна картина світу
Юрченко, Любов Іванівна
;
Мухіна, Маргарита Миколаъвна
2019-05-15
Фальсифікація і верифікація в наукових дослідженнях
Юрченко, Любов Іванівна
;
Мухіна Маргарита Миколаївна
2019
ПРЕЗИДЕНТСЬКА КАМПАНІЯ В УКРАЇНІ: РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ
Юрченко, Любов Іванівна
;
Міносян, Андрій Сергійович
;
Варипаєв, Олексій Михайлович
2018
SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGH
Юрченко, Любов Іванівна
2018
Study of water-conservating ability of polyfunctional food supplement «magnetofооd»
Юрченко, Любов Іванівна
2018
SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGH
Юрченко, Любов Іванівна
2018-05
Technology of low-temperature processing of meat semi-finished products based on ground beef, modified with a biological additive "magnetofood"
Юрченко, Любов Іванівна
2018-10
ФІЛОСОФІЯ НАСИЛЬСТВА ТА ЖОРСТОКОСТІ ТОТАЛІТАРНОГО СУСПІЛЬСТВА
Юрченко, Любов Іванівна
Перегляд
Автор
3
Міносян, Андрій Сергійович
2
Варипаєв, Олексій Михайлович
1
Мухіна Маргарита Миколаївна
1
Мухіна, Маргарита Миколаъвна
Тема
1
жорстокість
1
картина світу
1
каталітичноий протеоліз
1
концепція глобального еволюціонызму,
1
лідер
1
механизм взаимодействия
1
механізм взаємодії
1
модель еволюції
1
насильство
1
полифункциональная пищевая добавка,
.
< попередня
далі >
за датою випуску
11
2019
5
2018
Has File(s)
16
true