Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3673
Назва: | ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ ТИПОВОГО ХЛІБОЗАВОДУ |
Автори: | Рибалова, Ольга Володимиріна Бажура, Віталій Петрович |
Ключові слова: | екологічна небезпека викиди забруднюючих речовин поводження з відходами здоров’я населення хлібозавод |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | The scientific heritage |
Серія/номер: | 9 (9); |
Короткий огляд (реферат): | В статті проаналізовано екологічні показники і визначено рівень екологічної небезпеки типового хлібозаводу. Дана оцінка ризику для здоров’я населення при впливі викидів забруднюючих речовин. В роботі визначено рівень небезпеки сучасного стану поводження з відходами та проаналізовано їх вплив на навколишнє природне середовище і здоров’я населення. Застосування запропонованого підходу до визначення рівня екологічної небезпеки промислового підприємства дасть змогу прийняти науково обґрунтовані управлінські рішення щодо покращення екологічної ситуації та зменшення антропогенного тиску. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3673 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
selection (7)_V-1_№-9_2017.pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.