Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3673
Назва: ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ ТИПОВОГО ХЛІБОЗАВОДУ
Автори: Рибалова, Ольга Володимиріна
Бажура, Віталій Петрович
Ключові слова: екологічна небезпека
викиди забруднюючих речовин
поводження з відходами
здоров’я населення
хлібозавод
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: The scientific heritage
Серія/номер: 9 (9);
Короткий огляд (реферат): В статті проаналізовано екологічні показники і визначено рівень екологічної небезпеки типового хлібозаводу. Дана оцінка ризику для здоров’я населення при впливі викидів забруднюючих речовин. В роботі визначено рівень небезпеки сучасного стану поводження з відходами та проаналізовано їх вплив на навколишнє природне середовище і здоров’я населення. Застосування запропонованого підходу до визначення рівня екологічної небезпеки промислового підприємства дасть змогу прийняти науково обґрунтовані управлінські рішення щодо покращення екологічної ситуації та зменшення антропогенного тиску.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3673
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
selection (7)_V-1_№-9_2017.pdf1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.