Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/4142
Назва: Науково-технічні розробки
Автори: Андронов, Володимир Анатолійович
Карпець, Костянтин Михайлович
Ключка, Юрій Павлович
Рибка, Євгеній Олексійович
Тарадуда, Дмитро Віталійович
Ключові слова: Каталог наукових розробок
Дата публікації: 2014
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Короткий огляд (реферат): У виданні представлені інноваційні розробки у сфері цивільного за- хисту, в тому числі пожежної безпеки, та підготовки кадрів для Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Матеріали представлені у вигляді описів діючих лабораторних і нау- ково-виробничих установок, виставкових експонатів, програмних продук- тів, пристроїв, навчально-методичних комплексів та анотацій монографій. Видання підготовлено на основі авторських матеріалів та фотознім- ків кафедр, науково-дослідних лабораторій.
Опис: У виданні представлені інноваційні розробки у сфері цивільного за- хисту, в тому числі пожежної безпеки, та підготовки кадрів для Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Матеріали представлені у вигляді описів діючих лабораторних і нау- ково-виробничих установок, виставкових експонатів, програмних продук- тів, пристроїв, навчально-методичних комплексів та анотацій монографій. Видання підготовлено на основі авторських матеріалів та фотознім- ків кафедр, науково-дослідних лабораторій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/4142
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НАУКОВО-ТЕХНІЧНІ РОЗРОБКИ.pdfМакет каталогу8,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.