Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7172
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛобойченко, В.М.-
dc.contributor.authorГруздова, В.О.-
dc.date.accessioned2018-07-05T10:57:05Z-
dc.date.available2018-07-05T10:57:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЛобойченко В.М., Груздова В.О. Екологічні аспекти розвитку органічного виробництва продукції рослинного походження в Харківській області, Україна// Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства», Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р. – с. 71.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7172-
dc.descriptionЛобойченко В.М., Груздова В.О. Екологічні аспекти розвитку органічного виробництва продукції рослинного походження в Харківській області, Україна// Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства», Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р. – с. 71.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетru_RU
dc.titleЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, УКРАЇНАru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лобойченко_Груздова_2018.pdfтези1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.