Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7172
Назва: ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, УКРАЇНА
Автори: Лобойченко, В.М.
Груздова, В.О.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Лобойченко В.М., Груздова В.О. Екологічні аспекти розвитку органічного виробництва продукції рослинного походження в Харківській області, Україна// Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства», Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р. – с. 71.
Опис: Лобойченко В.М., Груздова В.О. Екологічні аспекти розвитку органічного виробництва продукції рослинного походження в Харківській області, Україна// Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства», Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р. – с. 71.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7172
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лобойченко_Груздова_2018.pdfтези1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.