Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7172
Title: ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, УКРАЇНА
Authors: Лобойченко, В.М.
Груздова, В.О.
Issue Date: 2018
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет
Citation: Лобойченко В.М., Груздова В.О. Екологічні аспекти розвитку органічного виробництва продукції рослинного походження в Харківській області, Україна// Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства», Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р. – с. 71.
Description: Лобойченко В.М., Груздова В.О. Екологічні аспекти розвитку органічного виробництва продукції рослинного походження в Харківській області, Україна// Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства», Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р. – с. 71.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7172
Appears in Collections:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лобойченко_Груздова_2018.pdfтези1,18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.