Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7209
Назва: КОУЧИНГ ЯК СУЧАСНА ТЕХНОЛОГІЯ В СИСТЕМІ ОСВІТИ
Автори: Шмига, С.А.
Богданович, Л.М.
Дата публікації: 2018
Видавництво: НУЦЗУ
Серія/номер: 28;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7209
Розташовується у зібраннях:Вісник Науково-методичного центру навчальних закладів сфери цивільного захисту № 28-2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шмига, Богданович.pdf324,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.