Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7334
Назва: Дослідження гідродинамічних характеристик елементів захисту харчових виробництв
Автори: Петухова, Елена Анатольевна
Горносталь, Стелла Анатоліївна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Бібліографічний опис: Збірник тез доповідей XVII міжнародної наукової конференції «Удосконалення процесів і обладнання харчових і хімічних виробництв» 3-8 вересня 2018
Серія/номер: с. 12-14;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7334
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петухова-Горносталь.pdf496,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.