Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7904
Назва: Психологічні особливості курсантів з різним рівнем психологічного здоров’я
Автори: Маргарита Свічкар, Ігор Хмиров
Ключові слова: Психологічне здоров'я, відмінності особистісних якостей курсантів з різним рівнем психологічного здоров’я.
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Національний університет цивільного захисту України
Серія/номер: Contemporary Problems of Improve Living Standards in a Globalized World;сторінка...93
Короткий огляд (реферат): Розглянувши теоретичні проблеми вивчення психологічного здоров’я, та особистісних якостей особистості, можна зробити такі висновки що психологічне здоров’я – це комплекс специфічних освітніх, наукових і професійних основ психології як наукової дисципліни, яка спрямована на збереження і підтримку здоров’я, попередження та лікування хвороб, ідентифікацію етіологічних і діагностичних корелятів здоров’я, хвороби та пов’язаних із нею дисфункцій, а також аналіз і покращення системи охорони здоров’я та формування стратегії здоров’я [2; 4]. Сьогодні психологія здоров’я – одна із найдинамічніших у своєму розвитку галузей психології.
Опис: Нами була проведена методика на визначення психологічного здоров’я, яка дозволила нам визначити рівень психологічного здоров’я курсантів, та методика на визначення особистісних якостей, яка дозволила нам визначити особистісні якості на основі факторного аналізу п'яти незалежних змінних. Для визначення психологічного здоров’я у курсантів ми провели методику «Тест психологічного здоров’я». Для визначення особистісних якостей курсантів ми провели методику п'ятифакторного особистісного опитувальника МакКрае – Коста, більш відомий як «Велика п'ятірка».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7904
Розташовується у зібраннях:Кафедра наглядово-профілактичної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Volume of Scientific Papers_Opole 2018 (стр. 93).pdf8,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.