Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8585
Назва: ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЦІЛЕВСТАНОВЛЕННЯ В СИСТЕМІ ДСНС УКРАЇНИ, ЯК СОЦІАЛЬНІЙ СИСТЕМІ
Автори: Гончарова, Тамара Анатольевна
Ключові слова: Цілі організації, система цивільного захисту,керівництво за цілями, принципицілевстановлення
Дата публікації: лис-2018
Видавництво: НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Збірник тез доповідей міжвузівськоїнауково-практичної конференції"Актуальні питання організації та управління діяльностю підприємств у сучасних умовах господарювання"29.11 18.
Короткий огляд (реферат): Організації є цільовими системами, тому мета є їхньою основною ознакою, яка відрізняє дану систему від іншої. Розробка та вдосконалення цілевстановлення в організаціях висвітлено в працях класиків з управління.Найбільш актуальним в цілому, та в органах та підрозділах ДСНС, як соціальних систем, є управління за цілями,етапи якого можна дослідити в органах та підрозділах системи . Кінцевим результатом функціонування тієї чи іншої організації є ступінь задоволення певної суспільної потреби. Однак в організаціях системи ДСНС Украйни у кожному конкретному випадку визначення змісту поняття "кінцевий результат’ та показників, що його характеризують, потребує глибокого наукового аналізу, нестандартних рішень, додаткової інформації і т. д.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8585
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Харків 2018.doc48,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.