Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8966
Назва: Механізми формування та реалізації державної політики у сфері реформування вищої освіти
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Ключові слова: державна політика
реформування вищої освіти
система вищої освіти
якість вищої освіти
Дата публікації: 17-тра-2019
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 травня 2019 р. за заг. ред. В.П. Садкового. – Х. :Вид-во НУЦЗУ, 2019. – С.6-9.
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день в нашій державі відбувається процес інтенсивного реформування системи вищої освіти. Основною метою якого є підвищення якості освіти та підготовка висококваліфікованих кадрів, котрі будуть спроможні підвищувати рівень освіти та науки, а також впливати на розвиток економіки та суспільного збагачення України. В даному аспекті важливим є роль держави у формуванні та розвитку політики у сфері реформування вищої освіти. Ключовими моментами при цьому є роль державної політики, котра буде направлена на підвищення доступності якості освіти в сучасних умовах інноваційного розвитку та конкурентоспроможності нашої держави в глобальному світі. Завдяки державній політиці варто модернізувати систему вищої освіти у відповідності з потребами суспільства. А для цього необхідною складовою є переосмислення напрямів державної політики у сфері вищої освіти, чітко встановити цілі, завдання та механізми для її реалізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8966
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СборникКонфернции2019.pdf2,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.