Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9731
Назва: Концептуальні засади та пріоритетні напрями розвитку гуманітарної сфери України: державно-управлінський аспект
Інші назви: CONCEPTUAL FRAMEWORK AND MAIN DIRECTIONS OF THE HUMANITARIAN SPHERE DEVELOPMENT IN UKRAINE: PUBLIC ADMINISTRATION DIMENSION
Автори: Степанко, Олексій Вікторович
Ключові слова: гуманітарна політика, гуманітарний розвиток, гуманітарна сфера, національні пріоритети, правові основи державного управління.
humanitarian policy, humanitarian development, humanitarian sphere, national priorities, legal foundations of public administration.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Львів : ЛРІДУ НАДУ
Бібліографічний опис: Ефективність державного управління
Серія/номер: ;Вип. 38.
Короткий огляд (реферат): Виділено етапи активізації на президентському рівні за останні три роки вирішення питання гуманітарного розвитку України. Здійснено спробу систематизувати пропозиції щодо внесення змін до проекту Концепції гуманітарного розвитку України на період до 2020 року, підготовленого Національною академією наук Україні та винесеного на громадське обговорення. На основі зазначених у державних звітах і проектних документах існуючих проблем гуманітарного розвитку України, запропоновано концептуальні засади і пріоритетні напрями розвитку гуманітарної сфери на довгострокову перспективу. Охарактеризовано необхідність і значимість впливу державного управління на вирішення питання щодо підвищення ефективності розвитку гуманітарної сфери саме тих її галузей, що забезпечують духовне життя людини і суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9731
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.