Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9731
Title: Концептуальні засади та пріоритетні напрями розвитку гуманітарної сфери України: державно-управлінський аспект
Other Titles: CONCEPTUAL FRAMEWORK AND MAIN DIRECTIONS OF THE HUMANITARIAN SPHERE DEVELOPMENT IN UKRAINE: PUBLIC ADMINISTRATION DIMENSION
Authors: Степанко, Олексій Вікторович
Keywords: гуманітарна політика, гуманітарний розвиток, гуманітарна сфера, національні пріоритети, правові основи державного управління.
humanitarian policy, humanitarian development, humanitarian sphere, national priorities, legal foundations of public administration.
Issue Date: 2014
Publisher: Львів : ЛРІДУ НАДУ
Citation: Ефективність державного управління
Series/Report no.: ;Вип. 38.
Abstract: Виділено етапи активізації на президентському рівні за останні три роки вирішення питання гуманітарного розвитку України. Здійснено спробу систематизувати пропозиції щодо внесення змін до проекту Концепції гуманітарного розвитку України на період до 2020 року, підготовленого Національною академією наук Україні та винесеного на громадське обговорення. На основі зазначених у державних звітах і проектних документах існуючих проблем гуманітарного розвитку України, запропоновано концептуальні засади і пріоритетні напрями розвитку гуманітарної сфери на довгострокову перспективу. Охарактеризовано необхідність і значимість впливу державного управління на вирішення питання щодо підвищення ефективності розвитку гуманітарної сфери саме тих її галузей, що забезпечують духовне життя людини і суспільства.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9731
Appears in Collections:Статті



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.