Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10192
Назва: Психологічні методи подолання посттравматичних розладів у дітей переселенців
Автори: Скориніна-Погребна, Ольга Володимирівна
Ключові слова: Військова психологія
подолання посттравматичних розладів
Дата публікації: бер-2018
Видавництво: Міжнародна науково-практична конференція «Військова психологія у вимірах війни і миру: проблеми, досвід, перспективи»
Бібліографічний опис: Міжнародна науково-практична конференція «Військова психологія у вимірах війни і миру: проблеми, досвід, перспективи»
Короткий огляд (реферат): Сучасна соціально-політична ситуація в Україні сформувала тенденції порушень в розвитку дитини. Найбільш складними є такі, які пов’язані з незадоволеною потребою в безпеці, що стрімко розвиває симптоматику тривожних порушень. Основними факторами, які це провокують є спостереження серйозної агресії, погрози життя близькій людині, погроза власному життю. Зміни в психіці дитини є стійкими та ведуть до розвитку симптоматичної тріади: повторення нав’язливих спогадів та думок щодо травмуючи подій, нейровегетативної гіперактивності та уникання особистісних контактів.
Опис: Сучасна соціально-політична ситуація в Україні сформувала тенденції порушень в розвитку дитини. Найбільш складними є такі, які пов’язані з незадоволеною потребою в безпеці, що стрімко розвиває симптоматику тривожних порушень. Основними факторами, які це провокують є спостереження серйозної агресії, погрози життя близькій людині, погроза власному життю. Зміни в психіці дитини є стійкими та ведуть до розвитку симптоматичної тріади: повторення нав’язливих спогадів та думок щодо травмуючи подій, нейровегетативної гіперактивності та уникання особистісних контактів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10192
Розташовується у зібраннях:Кафедра психології діяльності в особливих умовах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Skorynina-Pogrebna.pdf208,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.