Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10206
Title: СПОСОБИ РОЗВ’ЯЗАННЯ КОРПОРАТИВНИХ КОНФЛІКТІВ ТА ЕМОЦІЙНОГО НАПРУЖЕННЯ
Authors: Скориніна-Погребна, Ольга Володимирівна
Чуєшкова, Валерія
Keywords: РОЗВ’ЯЗАННЯ КОРПОРАТИВНИХ КОНФЛІКТІВ
ЕМОЦІЙНе НАПРУЖЕННЯ
Issue Date: Dec-2019
Publisher: Київ: мультидисциплинарный научный журнал «Архивариус», 2019.
Citation: Сборник публикаций мультидисциплинарного научного журнала «Архивариус» г. Киева: сборник со статьями (уровень стандарта, академический уровень).
Series/Report no.: 11;44
Abstract: Останнім часом у підприємств зі світовим ім’ям набуває широкого розвитку аналіз причин виникнення та засобів боротьби з конфліктними ситуаціями як усередині колективу, так і між підприємствами в цілому. Набувають популярності такі види професій, як конфліктолог та кризовий менеджер. Управлінська політика, спрямована на зменшення рівня емоційного напруження й підвищення рівня довіри до підприємства з боку його робітників та ведення різних тактик та стратегій розв’язання конфліктів, сприяє підвищенню прибутковості підприємства, покращенню кадрової політики, зростанню його працівників у професійній сфері та ін. Суперечності, що виникають унаслідок відмінностей у поглядах, інтересах, прагненнях людей і сприймаються та оцінюються як несумісні з їх власними, призводять до психологічної напруженості та протиборства, що може супроводжуватися спробами примусового нав’язування власної позиції.
Description: Останнім часом у підприємств зі світовим ім’ям набуває широкого розвитку аналіз причин виникнення та засобів боротьби з конфліктними ситуаціями як усередині колективу, так і між підприємствами в цілому. Набувають популярності такі види професій, як конфліктолог та кризовий менеджер. Управлінська політика, спрямована на зменшення рівня емоційного напруження й підвищення рівня довіри до підприємства з боку його робітників та ведення різних тактик та стратегій розв’язання конфліктів, сприяє підвищенню прибутковості підприємства, покращенню кадрової політики, зростанню його працівників у професійній сфері та ін. Суперечності, що виникають унаслідок відмінностей у поглядах, інтересах, прагненнях людей і сприймаються та оцінюються як несумісні з їх власними, призводять до психологічної напруженості та протиборства, що може супроводжуватися спробами примусового нав’язування власної позиції.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10206
Appears in Collections:Кафедра психології діяльності в особливих умовах

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Arkhivarius_20_11_2019.pdf1,32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.