Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18689
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Векшин, Віталій | - |
dc.contributor.author | Горбач, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Бачинський, Руслан | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-18T17:29:26Z | - |
dc.date.available | 2023-11-18T17:29:26Z | - |
dc.date.issued | 2023-04-14 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження: Матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18689 | - |
dc.description | Пероральний вплив каррагінанів E407 та E407a у певних кількостях достовірно призводить до різноманітних патологічних станів організму, що потребує серйозного підходу до питання проведення докладних токсикологічних досліджень стосовно наслідків безконтрольного застосування каррагінанів у харчовій промисловості. | uk_UA |
dc.description.abstract | Каррагінани – сполуки сімейства полісахаридів, які були отримані з морських водоростей. Останніми роками вони знайшли широке застосування в якості харчових добавок Е407 и Е407а, які відіграють роль загусників, гелеутворювачів та емульгаторів у харчовій промисловості. При цьому, не дивлячись на те, що в теперішній час каррагінани признані цілком безпечними, питання їх застосування знаходиться у центрі активних дискусій. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Х. : НФаУ | uk_UA |
dc.subject | каррагінани | uk_UA |
dc.subject | харчові | uk_UA |
dc.subject | добавки | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.title | До питання безпеки застосування каррагінанів Е407 та Е407а як харчових добавок | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра прикладної механіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Векшин_с. 86.pdf | Векшин ВО До питання безпеки застосування каррагінанів Е407 та Е407А як харчових добавок | 446,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.