Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18689
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВекшин, Віталій-
dc.contributor.authorГорбач, Тетяна-
dc.contributor.authorБачинський, Руслан-
dc.date.accessioned2023-11-18T17:29:26Z-
dc.date.available2023-11-18T17:29:26Z-
dc.date.issued2023-04-14-
dc.identifier.citationСучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження: Матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференціїuk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18689-
dc.descriptionПероральний вплив каррагінанів E407 та E407a у певних кількостях достовірно призводить до різноманітних патологічних станів організму, що потребує серйозного підходу до питання проведення докладних токсикологічних досліджень стосовно наслідків безконтрольного застосування каррагінанів у харчовій промисловості.uk_UA
dc.description.abstractКаррагінани – сполуки сімейства полісахаридів, які були отримані з морських водоростей. Останніми роками вони знайшли широке застосування в якості харчових добавок Е407 и Е407а, які відіграють роль загусників, гелеутворювачів та емульгаторів у харчовій промисловості. При цьому, не дивлячись на те, що в теперішній час каррагінани признані цілком безпечними, питання їх застосування знаходиться у центрі активних дискусій.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХ. : НФаУuk_UA
dc.subjectкаррагінаниuk_UA
dc.subjectхарчовіuk_UA
dc.subjectдобавкиuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.titleДо питання безпеки застосування каррагінанів Е407 та Е407а як харчових добавокuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Векшин_с. 86.pdfВекшин ВО До питання безпеки застосування каррагінанів Е407 та Е407А як харчових добавок446,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.