Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20935
Title: | Основні еко-тренди в індустрії харчування |
Authors: | Поступна, Олена Вікторівна |
Issue Date: | Dec-2023 |
Publisher: | ПУЕТ |
Citation: | Поступна О.В., Лядер А.С. Основні еко-тренди в індустрії харчування. Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-wаste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (4-5 грудня 2023 р., м. Полтава). Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 282-284 |
URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20935 |
Appears in Collections: |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу.pdf | 3,23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.