Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20935
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоступна, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-10-17T16:31:37Z-
dc.date.available2024-10-17T16:31:37Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationПоступна О.В., Лядер А.С. Основні еко-тренди в індустрії харчування. Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-wаste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (4-5 грудня 2023 р., м. Полтава). Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 282-284uk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20935-
dc.publisherПУЕТuk_UA
dc.titleОсновні еко-тренди в індустрії харчуванняuk_UA
Розташовується у зібраннях:



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.