Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20935
Назва: Основні еко-тренди в індустрії харчування
Автори: Поступна, Олена Вікторівна
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: ПУЕТ
Бібліографічний опис: Поступна О.В., Лядер А.С. Основні еко-тренди в індустрії харчування. Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-wаste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (4-5 грудня 2023 р., м. Полтава). Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 282-284
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20935
Розташовується у зібраннях:



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.