Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20935
Назва: | Основні еко-тренди в індустрії харчування |
Автори: | Поступна, Олена Вікторівна |
Дата публікації: | гру-2023 |
Видавництво: | ПУЕТ |
Бібліографічний опис: | Поступна О.В., Лядер А.С. Основні еко-тренди в індустрії харчування. Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-wаste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (4-5 грудня 2023 р., м. Полтава). Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 282-284 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20935 |
Розташовується у зібраннях: |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.