Перегляд зібрання за групою - Автори Юрченко, Любов Іванівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 65  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
20215. Psychological And Pedagogical Aspects Of Innovation Processes In Educational ActivitiesЮрченко, Любов Іванівна
2023-10CОЦІАЛЬНО ПСИХОЛОГІЧНІ ФАКТОРИ РЕАБІЛІТАЦІЙНОЇ ПРАКТИКИЮрченко, Любов Іванівна
2023CОЦІАЛЬНО ПСИХОЛОГІЧНІ ФАКТОРИ РЕАБІЛІТАЦІЙНОЇ ПРАКТИКИЮрченко, Любов Іванівна; Гонтаренко, Людмила Олексіївна
2023-12-27CОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ФАКТОРИ РЕАБІЛІТАЦІЙНОЇ ПРАКТИКИЮрченко, Любов Іванівна; Гонтаренко, Людмила Олександрівна
2020Legal and moral basis of nature management control and nature protection activityЮрченко, Любов Іванівна
2019-05-27Low temperature modification of meat materials by the food additive "Magnetofood"Юрченко, Любов Іванівна
2021Protektion of Information Sovereignty as an Important Component of the Political Function of the StateЮрченко, Любов Іванівна
2019Retrospective analysis of environmental education and education in Ukraine / Contemporary issues of sustainable development. Monograph. OpoleЮрченко, Любов Іванівна
2020SCIENCE OF THE POSTMODERN ERA AS A FACTOR OF MODERN EDUCATIONЮрченко, Любов Іванівна; Міносян, Андрій Сергійович
2019Socially responsible business: environmental aspect, p. 380-405 / Modern Technologies of Society Development. Collective Scientific Monograph. Opole:Юрченко, Любов Іванівна
2020State Environmental Policy in the Context of Environmental ManagemenЮрченко, Любов Іванівна
2018Study of water-conservating ability of polyfunctional food supplement «magnetofооd»Юрченко, Любов Іванівна
2018SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGHЮрченко, Любов Іванівна
2018SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGHЮрченко, Любов Іванівна
2018-05Technology of low-temperature processing of meat semi-finished products based on ground beef, modified with a biological additive "magnetofood"Юрченко, Любов Іванівна
2019-05-15Аспекти вдосконалення соціальної відповідальності бізнесу в українському національному просторі / Зб. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективністьЮрченко, Любов Іванівна; Міносян, Андрій Сергійович
2020БІОЕТИКА В КОНТЕКСТІ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІЮрченко, Любов Іванівна
2019Василь Назарович Каразін – невизнаний новатор-винахідникЮрченко, Любов Іванівна
2020ГЕНЕЗА НАЦІОНАЛЬНО-КУЛЬТУРНОЇ САМОСВІДОМОСТІ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ В УМОВАХ РУСИФІКАТОРСЬКОЇ ПОЛІТИКИ ЦАРИЗМУЮрченко, Любов Іванівна; Міносян, Андрій Сергійович; Варипаєв, Олексій Михайлович
2019-04-03Глобальний еволюціонізм як сучасна картина світуЮрченко, Любов Іванівна; Мухіна, Маргарита Миколаъвна